RadExpo Program 2024 March 16th, 2024; 9 - 1 pm

Registration starts at 8 am (Registration Table) Breakfast available from 8 - 9 am for attendees

Time (CST)	Session	Moderator and Chairperson	Program/ Hospital affiliation
5 min (9 am)	Welcome address	RadExpo Leadership team	
30 min (9:05-9:35 am)	Keynote speaker	Richard E. Heller III	RSNA Board of Directors, RadPartners
5 min (9:35-9:40 am)	Vendor introduction (Platinum supporter)	Guerbet (Jamie or Debbie)	
60 min (9:40-10:40 am)	Meet Program Directors	Atul Agarwal Michael Ralls Alyssa Cubbison Moderator: Derek Hesse	Indiana University, Indianapolis Rush University, Chicago Ohio State University, Columbus, Ohio Northwestern University, Chicago
20 mins (10:40- 11:00 am)	Coffee Break at bar to Meet with Current Medical Students going into Radiology	Volunteers	
60 min (11:00-11:40 am)	Educational session	Anugayathri Jawahar Kevin Hendzel	Northwestern University, Chicago UIC
30 min (12:00-12:30 pm) 30 min	Breakout session #1	Work-life balance in Radiology Paulina Petrovic Roocha Patel Paul Banks Moderator: Amer Ahmed	Northshore Hospitals Advocate healthcare hospital Northwestern University University of Illinois at Chicago

	Breakout session #2	Foreign Medical Graduates Hatice Savas Ramez Abdalla Moderator: Nasser Ali	Northwestern University Northwestern University University of Chicago
	Breakout session #3	Diversity, Equity, Inclusion Anne Darrow Hala Mazin Desmin Milner Moderator: Ahamed Milhan	Cook County Hospital Associates of North Texas, Texas University of Alabama University of Illinois at Chicago
	Breakout session #4	Women in Radiology Morlie Wang Andrada Popescu Jamie Richard Lydia Chelala Moderator: Syeda Zaidi	Cook County Hospital Lurie Children's hospital Northwestern Hospital University of Chicago Northwestern University
(12:30-1:00 pm) 30 min	Breakout session #5	Diagnostic & Interventional Radiology Mikin Patel Matthew Antalek Maria Loh	University of Chicago Northwestern University Northwestern University
	Breakout session #5	Academic vs Private Practice in Radiology Piotr Obara Emad Allam	Northshore hospitals Loyola University
	Breakout session #6	Radiology Fellowship Joshua Greenstein Jeanne Horowitz Jessie Aw-Zoretic Olga Pasternak Hatice Savas	Northwestern University Northwestern University Lurie Children's hospital University of Chicago Northwestern University
	Breakout session #7	Vendor station visits and raffle	Industry partners
1:00-1:05 pm	Closing Address	RadExpo Team	